0 Korpa 0,00 RSD
Zatvori

Korpa je prazna

Politika privatnosti

Česta pitanja

Osnovne odredbe
ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA  obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku informaciju koju ostavite tretiraćemo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Posetom i registracijom na (www.sunjalice.rs), posetom na društvenih mreža (FACEBOOK I INSTAGRAM) kontaktiranjem putem elektronske pošte (www.sunjalice.rs), poručivanjem artikala telefonom ili nekim od programa za instant komunikaciju (FACEBOOK, INSTAGRAM, VIBER), prihvatate i saglasni ste sa ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA Polisom privatnosti i potvrđujete da ste stariji od petnaest (15) godina.
ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu informacija u skladu sa Polisom Privatnosti i zakonskom regulativom. ŠUNJALICE- DEČIJA OBUĆA
 se obavezuje da podatke koje prikupi od Vas obrađuje na način koji obezbeđuje zaštitu, uključujući zaštitu od neovlašćene ili nezakonite obrade, kao i slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Lice koje daje podatke u svakom momentu može da traži opoziv obrade podataka kao i pristup podacima, ispravku ili brisanje njegovih podataka, ima pravo da ograniči obradu podataka, kao i pravo na prigovor, pritužbu Povereniku (DAŠIĆ ROSICA) i pravo na prenosivost podataka. Lice čiji se podaci obrađuju takođe ima pravo na obaveštenje ako su podaci o njemu otkriveni u vezi sa ispravkom ili brisanjem podataka.ŠUNAJLICE- DEČIJA OBUĆA  podatke koje prikupi od Vas čuva trajno ili do opoziva pristanka na obradu podataka.
ŠUNAJLICE- DEČIJA OBUĆA Polisi privatnosti možete pronaći odgovore na sledeća pitanja:
1.    Osoba koja obrađuje podatke (DAŠIĆ ROSICA)
2.    Koje informacije prikupljamo i svrha obrade prikupljenih informacija
3.    Na koji način koristimo vaše podatke
4.    Sigurnost podataka
5.    Ko može sem ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA da pristupi Vašim podacima 
 
Osoba zadužena za rukovanje podacima
ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA
BLAŠKA RAJIĆA 4
65057484 i 110889503
Broj telefona 066- 53 5- 53 50 
Osoba koja je imenovana za zaštitu podataka (DAŠIĆ ROSICA , 066-53 5-53 50)
 
Koje informacije prikupljamo i svrha obrade podataka
Kada napravite narudžbu (FACEBOOK, INSTAGRAM ILI www.sunjalice.rs), ili se prijavite na ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA Newsletter ili kontaktirate  ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA  putem mail-a ili putem društvenih mreža ili pozovete telefonom ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA web Shop službu prodaje ili podnosite reklamaciju na kupljeni artikal, ili želite da odustanete od naručenog artikla, ili plaćate platnom karticom ili Vam vraćamo novac (uplatom na žiro račun), usled zamene artikla ili odustanka od kupovine artikla, ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA će od Vas tražiti podatke kao što su:
1.    Ime i prezime
2.    Adresa elektronske pošte
3.    Broj telefona
4.    Adresa stanovanja
 
 
 
Primeri kako informacije mogu biti prikupljene od strane ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA :
Da bismo prikupili informacije kada Vaš browser pristupa ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA (FACEBOOK, INSTAGRAM, www.sunjalice.rs) stranici koristimo ,,cookies’’. Informacije koje se automatski prikupljaju ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, browser, operativni sistem kao i detalje o internet konekciji sa koje pristupate. ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA može koristiti i druge softvere poput google analitike koja meri i prikuplja informacije o Vašoj dužini posete stranicama i drugo.
 
Kako koristimo Vaše podatke
Svi podaci koje ostavite na (FACEBOOK, INSTAGRAM, www.sunjalice.rsŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA su skladišteni i obrađuju se u skladu sa zakonskom regulativom.
Sakupljeni podaci mogu biti upotrebljeni za:
1.    Proveru i isporuku narudžbe (kurirskom službom)
2.    Pružanje podrške kupcu
3.    Istorija kupovine
4.    Slanje informativnih i promotivnih materijala
5.    Obradu zahteva za reklamaciju 
6.    Obrada zahteva za zamenu poručenog artikla
7.    Obrada zahteva za odustajanje o kopovini
8.    Plaćanje putem platne kartice ili sistemom naplate
 
Sigurnost podataka
Vaša bezbednost je garantovana jer ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke koje ostavljate prilikom naručivanja na ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA (FACEBOOK, INSTAGRAM, www.sunjalice.rs) ili se prijavljujete na ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA  Newsletter ili kontaktirate ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA putem mail-a ili putem društvenih mreža, ili kontaktirate telefonom korisničku službu ili uložite reklamaciju na kupljeni artikal ili Vam vraćamo novac preko (uplatom na žiro račun), usled zamene kupljenog artikla ili odustanka od kupovine.
 
Ko može sem ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA da pristupi Vašim podacima koje ostavljate
Pored zaposlenih u ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA SZR vaše podatke možemo proslediti kurirskoj službi u slučaju narudžbine artikala, kako bi bili u mogućnosti da Vam isporučimo robu, ili našoj marketinškoj agenciji (samo ako ste za to dali pristanak, Newsletter-u), ako se transakcija odvija preko bankovne platne kartice ili sistemom naplate, ili povratkom sredstava usled zamene kupljenog artikla. 
Marketinška agencija će vaše podatke koristiti isključivo u svrhe analiza i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge, kao i slanja ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA informativnih i promotivnih poruka, ako ste dali pristanak na to. 
Dodatno informacije mogu biti prosleđene ovlašćenom državnom organu na njihov zahtev.
 
Zabrinuti ste zbog
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za ŠUNJALICE - DEČIJA OBUĆA Polisu privatnosti kontaktirajte nas:
1.    E-mail (29062010l@gmail.com)
Broj telefona 066-535-5350