0 Korpa 0,00 RSD
Zatvori

Korpa je prazna

Povrat robe

Česta pitanja

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da vam Vam broj obuće ne odgovara ili iz bilo kog razloga želite da odustanete od kupovine,  rok za odustanak je 14 dana od dana preuzimanja artikla.
U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da poručeni artikal zamenite za drugi,isto tako imate pravo menjati za drugu veličinu ili da Vam bude vraćen novac. 

Kupljeni proizvod možete poslati isključivo putem kurirske službe AKS - express kurir.
Ukoliko ste se odlučili da izvršite zamenu ili da odustanete od kupovine, potrebno je da nas obavestite pozivom na broj 066-535-5350.
Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac ili slati na adrese koje su navedene na adresnici.

Nakon preuzimanja vraćenog artikla u roku od najviše 2 radna dana  od dana prijema vraćenog artikla biće Vam poslat drugi artikal u zamenu ili vraćen novac. Povrat novca se izvšava  elektronskim putem u roku od najviše 2 dana od dana prijema povrata pošiljke.
Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

Zaista nastojimo da dostava bude bez ikakvih propusta, ali ukoliko se slučajno desi da po prijemu pošiljke  ustanovite da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke pozovete telefonom na broj 066-535-5350.